Disclaimer

Plan A besteedt veel aandacht aan de juistheid en correctheid van de inhoud van hun website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen onjuiste of onvolledige informatie staat weergegeven. Plan A kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit het gebruik van onze website.

Meningen in artikelen zijn die van de auteur(s) en niet noodzakelijk die van de webmaster, de internetprovider of Plan A. Er wordt regelmatig verwezen naar andere websites. Plan A kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze sites en/of de manier waarop deze websites omgaan met uw privégegevens. Lees het privacybeleid, de disclaimer en de algemene voorwaarden op deze websites zorgvuldig door als deze worden verstrekt.

De informatie die op de website van Plan A wordt gepubliceerd, wordt regelmatig gewijzigd en/of bijgewerkt. Plan A behoudt zich het recht voor wijzigingen onverwijld en zonder nadere aankondiging door te voeren.